Premis Blocs Catalunya 2012
© 2014 Neri

Aleví 7 – 2 Molins de Rei

Hola,

Portava un temps sense escriure al bloc, a veure si ara torno a posar-m’hi!
Aquest any 2013-2014 he canviat de categoria, ara ja soc Aleví i Fem16. També hem canviat d’entrenador i ara tinc el mateix a les dues categories, l’Aleix Castellsaguer.

La primera part de la lliga amb l’Aleví ha anat prou be, malgrat que al partit d’anada i tornada per classificar-nos per la lliga preferent no vam poder superar al Sant Just i ens hem quedat a la Copa Barcelona.
En canvi a Fem16 vam romandre imbatudes i estem competint a la Lliga Preferent.

El primer partit amb els Alevins ha estat contra el Molins de Rei. Aquest any hem sofert una petita modificació a l’equip ja que el Fran ha deixat l’hoquei.

L’enfrontament va començar lent i intentant conèixer l’adversari, malgrat això arribarem al mig temps amb un resultat favorable de 3-0.
Al moment d’anar a començar la segona part, l’àrbitre que aprofità a repassar les fitxes se n’adona que dos jugadors del Molins no portàvem el DNI i no els deixà jugar la segona part.
Ja dominant molt més el partit vam acabar guanyant amb un resultat final de 7-2.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>