Premis Blocs Catalunya 2012
© 2013 Neri

Decepció amb la Fecapa

Com ja sabeu, hem aconseguit classificar el Benjami com a sisè de Barcelona, cosa que ens dona l’oportunitat de ser als Campionats de Catalunya si quedem primers en una lligueta a quatre el proper dissabte a Tàrrega.

NI JO, NI LA MEVA COMPANYA D’EQUIP PODREM ANAR!!!

El perquè es ben senzill, coincideixen les dates amb el Campionat de Catalunya MiniFem a Palafrugell.

Serveixi aquesta entrada del meu bloc per demanar a la Federació una mica més de cura a l’hora de programar les dates de les competicions sabent que la categoria Minifem i Benjamí comparteixen edats i que pot haver-hi nenes com jo, o la meva companya d’equip, que competim a les dues categories.

Sap molt de greu treballar durant tot l’any als dos equips i que arribat el moment hagi d’abandonar un de ells, quan es la pròpia Federació qui ens dona aquesta oportunitat.

Us deixo un escrit de la meva tieta a El Periòdico de Catalunya.
Difícil participació – Cartes Lectors – El Periódico

SOM UN EQUIP!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>