Premis Blocs Catalunya 2012
© 2013 Neri

Campionats de Barcelona Benjamí

Aquest cap de setmana el Club Hoquei Mataró és una festa, s’organitzen els Campionats territorials de Barcelona categoria Benjamí. Durant tota la setmana hi ha hagut molt moviment pel club, uns entrenant dur i d’altres preparant tot pel cap de setmana.

Aquest any el Mataró ha classificat dos equips benjamins. El Benjami C, on juguen les meves companyes de miniFem, Aina Florenza i Joana Xicota, i el nostre, el Benjamí A.
El campionat s’ha dividit en dos dies, dissabte amb les eliminatòries per grups i diumenge les finals.

El dissabte ens tocava enfrontar-nos al Vic B i a un vell conegut de la nostra lligueta, el primer classificat, el Mollet A.
El primer partit l’hem disputat a les 16:30 contra el Mollet. Durant la lliga, nosaltres els vam guanyar a casa seva i ells a casa nostra, així que l’enfrontament previ havia acabat en taules. Un bon partit on tots dos equips vam estar molt centrats i on es va veure un molt bon joc que va acabar de nou en un empat 5-5. En ser campionats i de cara a un possible empat a punts i a gol average, vam tirar directes per desempatar on el Mollet ens va superar.

El següent partit, el jugàvem a les 21:00 hores del vespre contra un molt fort equip, el Vic B. Durant el matí, el Vic havia guanyat al Mollet per 4-9. El nivell del Vic va ser molt superior al nostre però, tot i això, vam aconseguir aguantar els atacs, defensant-nos bé i aconseguint pujar al marcador alguns golets que ens van servir per classificar-nos pel diumenge amb un 8-4. Només vam rebre un golet menys que el Mollet, cosa que ens va posar per davant de ells a la graella.

En quedar segons de grup vam passar a diumenge a lluitar per les places compreses entre el cinquè i el vuitè lloc.

El diumenge teniem una fita, aconseguir la cinquena plaça que donava la classificació directe pels Campionats de Catalunya.
En un primer partit contra el Montbui, més fàcil de l’esperat per unes finals, el marcador va acabar amb un 2-7 favorable al Mataró.
Només ens quedava un últim partit contra el Sentmenat, on malgrat les nostres ganes, les forces no ens van acompanyar i vam caure per un ajustat 3-2 que ens donava la sisena plaça d’aquest Campionat de Barcelona Benjamí!!

Tot i això, encara tenim una oportunitat d’arribar a Campionats de Catalunya en una repesca on enfronta al sisè classificat de la territorial de Barcelona contra els tercers classificats de Lleida, Tarragona i Girona. Això serà el proper dissabte 25 de Maig a Tàrrega.

Ja per últim felicitar a tots els meus companys pels partits jugats, això es un equip i junts arribarem molt lluny!!
També a tots els que van participar en la preparació dels Campionats i a tots els que éreu a les grades animant-nos tot el cap de setmana.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>