Premis Blocs Catalunya 2012
© 2013 Neri

Classificats pel Campionat de Barcelona Benjamí !!

Ens ho jugàvem tot a l’últim partit de Lliga contra un molt fort Manlleu.
Després d’haver perdut a casa seva, tots érem conscients que seria un partit dur i complicat, i no va ser de cap altra forma. Necessitàvem guanyar o un empat per quedar segons de grup i classificar-nos pels Campionats de Barcelona Benjamí que es cel.lebran al Club hoquei Mataró el cap de setmana de l’11-12 de Maig.

Va començar marcant el Manlleu a la primera part deixant-nos temporalment fora de les places de classificació. El partit estava boig i deixant de banda la bona feina dels jugadors de tots dos equips, va estar marcat pel bon fer dels porters, sense els quals el marcador hagués estat molt més mogut. Només quedaven quatre minuts per acabar el partit, quan l’Aleix en un tir directe va fer el 1-1 que ens ficava de nou a Campionats.
Quatre minuts eterns, amb molts nervis on van haver-hi ocasions pels dos costats però que amb el xiulet de l’àrbitre ens portava a la segona plaça de la classificació i per tant a Campionats.

Us deixo el vídeo que va gravar la mare de l’Ot i que ell mateix ha editat.

Vídeo

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>