Premis Blocs Catalunya 2012
© 2013 Neri

Derbi del Maresme. Vilassar de Mar 2 – 4 CH Mataró.

Cap de setmana amb partit Benjami i MiniFem.

Dissabte es disputava el “derbi” del Maresme. Jugàvem contra el Vilassar de Mar a la seva pista i a priori seria un partit disputat.
En començar l’escalfament ens arriba la noticia que el Nil es va fer mal al dit i causa baixa, tot i això allà hi era per animar-nos.
Un bon inici de partit i en pocs minuts gràcies a un potent xut de l’Aleix ens posem pel davant al marcador. EL mateix Aleix repeteix i ens avança de nou posant un marcador favorable de 0-2.
El partit es desenvolupa ràpid i amb molta intensitat. Ja a la segona part ens toca patir una miqueta i rebre múltiples atacs per part dels jugadors del Vilassar, per sort tenim a un Martí immens que manté la porteria ben defensada.
El partit acaba amb victòria del nostre equip per 2-4. Continuem líders del nostre grup.

El diumenge a primera hora juguem amb les nenes contra el Palau B al nostre pavelló. Un partit sense gaires complicacions que resolem fàcilment amb un 5-0.
El minifem continua segon de la Lliga Preferent havent perdut únicament un partit contra el Palau A.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>