Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Minifem Vilassar de Mar 2 – 7 CH Mataró

Bon dia,

Ja estem prop de Nadals i el meu equip minifem continua treballant dia a dia. Fins al moment només hem perdut un partit contra el Palau A i després del partit d’aquest cap de setmana contra el Vilassar de Mar som segones a la classificació.

Aprofitant el partit que vàrem jugar ens vam fer unes fotos d’equip amb les convocades per aquest partit. D’esquerra a dreta i de dalt a baix… la Nina, l’Aina Serra, l’Aina Lleonart, la Joana, l’Aina Florenza, jo, la Mercè, l’Olga, l’Èlia i l’Aina Pinyol.

També va ser un dia de retrobaments, ja que després del nostre partit jugava el Fem16 del Vilassar on aquest any hi son vinculades l’Eva, l’Aitana i la Berta!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>