Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Un divendres molt mogut

Aquest divendres hem fet la presentació dels equips del CH Mataró.

Primer de tot, totes les nenes del minifem vam fer un ball al mig de la pista. Desprès, tots els delegats dels vint-i-un equips van entrar col·locant-se repartits.  Llavors tots els equips, des de l ‘escola fins als veterans, van començar a entrar a pista mentre els presentaven per megafonia.

A continuació, una gran sorpresa ens va arribar,  les noies del Primera Nacional Catalana ens van fer anar cap al mig de la  pista i ens van felicitar per haver quedat primeres a la copa de la lliga i ens van desitjar molta sort.

Una vegada ja érem tots a pista, vam fer una gran serp batin el record del maresme. Tot seguit ens van anar col·locant a la grada per fer una foto de tots els jugadors, i per acabar vam fer una botifarrada.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>