Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Campiones de la V Copa de la Lliga!!

El dissabte per la nit em vaig quedar a dormir amb les meves companyes d’equip. El Sergi havia de tornar amb el Marc cap a casa perquè al dia següent jugava a Arenys i la mama vindria a primera hora per veure la final contra el Manlleu.

El partit era a dos quarts de deu i aquesta vegada si que no podíem arribar adormides. D’això se’n va encarregar de nou el Pol amb un bon escalfament i una bona xerrada.
Estàvem nervioses, fins i tot no recordo quina companya em va dir que si no guanyàvem aquest partit potser es posaria a plorar.
En sortir pel túnel de vestidors ens vam espantar en veure l’alçada de les noies del Manlleu, sort que va quedar en un ensurt ja que les noies que hi havia allà eren les del Nacional Catalana, que jugaven a la pista exterior.

Comença un partit molt intens i amb molt perill per part del Manlleu i en especial per l’Anna, la número 25, que ens porta de cap per la seva velocitat i el seu xut. Acaba la primera part sense gols al marcador 0-0.
Ja a la segona part un partit d’infart, només dir que vàrem acabar guanyant 7-3 i tots els gols com veieu a la segona part.

Ja som Campiones de la V Copa de la Lliga!!!

Vam haver d’esperar fins les dues del migdia per rebre les medalles i la copa que ens les va entregar la Maria Moltó, membre de la Federació Catalana.

Vam jugar: Èlia (p), Joana (3), Florensa (2), Serra, Pinyol (1), Marlena, Lleonart, Salat i jo (1). El Pol com sempre el nostre entrenador.

Aquí teniu l’enllaç a la crònica del club:
http://www.chmataro.net/Joomla/equips-base/equip-femeni-base/croniques/2247-cronica-duna-final-bon-partit-i-molt-treballat-per-les-jugadores-del-minifem

One Comment

  1. Aina LLeonart
    Posted 15 oct. ’12 at 21:23 | #

    Hola que tal m’agrada molt el teu bloc ho explica tot amb molts detalls i si, vam quedar primeres a la copa de la lliga!!! Vam jugar contra el Palau(5-1), el Vilanova(5-2) i el Mantlleu(7-3) a la final va ser molt divertit i espero trobar moltes més coses interessants al teu bloc faa molt bona feina Nerea.
    El teu bloc és molt interesant i espero que tu apart de guanyar coses en el hoquei també en guanyis pel bloc!!!!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>