Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

57

Durant la meva etapa al Martinenc sempre he portat el número 57 a la samarreta.
El meu primer equip Prebenjami portava la numeració des del 50 al 59 i jo que era la “nova” en arribar em van assignar el 57.
D’ençà s’ha convertit en el meu numero i és el que m’agrada portar. Es per això que quan al Mataró em van preguntar quin número havien d’imprimir a les noves equipacions vaig dir, el 57!

Val dir que normalment els dorsals dels jugadors als equips a Mataró comencen amb l’1 pel porter, el 10 si hi ha segon porter i els jugadors van escollint els números, 2, 3, 4, …

La persona responsable de les equipacions, el Joan Bladé, va comentar que li semblava que ningú portava un número tan alt i que hauriem de parlar-ho amb l’entrenador de l’equip masculí, l’Enric, qui havia de decidir. Dit i fet, vam fer la consulta a l’Enric que no va posar cap impediment, cada jugador porta el número que vol si hi està disponible.

Així que ja puc dir que el meu número 57 continua lluint a les dues equipacions del Mataró, la groga i la blava!

A més, a priori, mai tindré cap problema de coincidència de números jugant amb el Benjami A o amb el miniFEM…

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>