Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Comença la pretemporada!

Doncs be,
Ja només queden dues setmanes per que arribi Setembre i els primers entrenaments. Els esquips estàn fets, el calendari de partits publicat, així que després d’un estiu de poc hoquei ja va sent hora de posar-se de nou els patins.

Aquesta tarda el Marc i jo amb patins i el Sergi corrent hem començat la nostra pretemporada personal d’entrenaments. Avui han sigut 10 quilòmetres, des de Cerdanyola fins a Sant Cugat, i intentarem anar fent una mica cada vespre per arribar ben preparats quan comenci la temporada en ferm.

Força Hoquei Patins!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>