Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Torneig Fem16 a Palau

Bon dia,

El passat dissabte dia 9 vam ser convidades a un torneig a Palau de Plegamans.
Tot i ser un equip que aquest any ha competit a la categoria de miniFem, el torneig era de la categoria superior Fem16.
Allà ens vam presentar a primera hora amb les baixes de la Txell i la Gina. La Gina casualment havia estat provant aquella setmana amb el Palau i li van demanar jugar amb ells el torneig, aixi per tant van jugar contra ella!

Els nostres rivals durant la jornada serien els equips Fem16 del Palau de Plegamans i del Bigues i Riells.

Tot i anar una mica espantades per jugar contra una categoria superior penso que vam fer un molt bon paper. Vam quedar terceres del torneig però els dos partits els vam perdre per només 1-0, cosa que es pot considerar un éxit.

Aqui us deixo una petita col.lecció de fotos del dia.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>