Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Club Hoquei Mataró

Tras la prova que vam fer al Cerdanyola HC, hi havia dos clubs mes que volíem valorar abans de prendre una decisió, l’Sferic de Terrassa i el CH Mataró.
El primer, l’Sferic, l’any vinent segurament no tindrà miniFem, ja que la majoria de les nenes passen a FEM16 i les petites encara formen part de l’escola.

Ens quedava doncs el Mataró, club on hem estat provant aquesta setmana i que en aquest moment podem ja confirmar que serà el nou club de la Nerea a partir de la propera temporada.

Hem pujat fins a Mataró un parell de dies d’aquesta setmana per fer entrenaments tant amb el benjami que li tocaria, com amb el miniFem, i la experiència ha sigut mes que satisfactòria. La Nerea jugarà al miniFem i al Benjami A, tenint l’opció de reforçar al FEM16 si l’entrenador així ho requereix.

Només donar les gràcies al FC Martinenc, als seus coordinadors, en Xavi Gallen i en Marc Roger, a tots els seus entrenadors, als pares i sobretot als jugadors amb els que hem compartit aquests fantàstics anys.

Ens anirem veient a les pistes!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>