Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Al Palau gràcies a A Kops d’Stick

Bona nit,

Gràcies als amics de A Kops d’Stick avui hem anat al Palau blaugrana a veure el partit d’OK Lliga entre el Barça i el Calafell.
Ha sigut una sorpresa del Sergi, que li han tocat dues entrades.

Una miqueta passades les set de la tarda ja érem per la zona de l’estadi esperant al Harry, al Cesc i a la Berta, que al final han vingut acompanyats també per l’Eva i els germans Costa, Adrià i Albert.

El partit ha estat competit i el Calafell ha plantat cara. Tot i això al final de la primera part el Barça ja guanyava 4-1, i ha acabat amb un resultat de 7-4, donant la Lliga 2011-2012 al Barça!!

Com a curiositat us explicaré que els quatre gols del Calafell els ha marcat el Marc Coy, que va ser el meu entrenador d’escola al Cerdanyola HC !!!
Voliem esperar a la sortida per saludar-lo, però era tard i al dia següent hi havia escola.

Moltes gràcies de nou a la gent de A Kops d’Stick !!! (http://akopsdstick.blogspot.com.es/2010/10/sorteig-dentrades-pel-barca.html)

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>