Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Amistós a Tordera

El dijous passat em van treure el guix però encara no m’han donat l’alta definitiva. El metge va dir que durant una setmana només havia de caminar, res de salts ni carreres i menys encara posar-m’hi patins. El dijous vinent torno a tenir metge on em faran una radiografia i si tot està bé i continua sense fer-me mal enlloc tornarem a la vida normal. Esperem que ja sigui definitiu!

El divendres va ser el meu aniversari i ho vam cel.lebrar a casa amb tot la família, molts regals i moltes sorpresses.

Avui tocava partit amistós a Tordera. El Harry va parlar amb ells i sembla que per l’any vinent volen fer competir un nou equip miniFem amb les nenes que tenen al club.
A les cinc del vespre arrivàbem a Tordera i ens hem trobat amb les noies que havien pogut venir del Martinenc, la Berta Canal, Berta Fàbregas, l’Eva, la Sara, la Cèlia, la Txell, i jo encara que encara que no puc jugar no em perdo una.

Abans de començar el partit, en entrar al pavelló, ens hem trobat al Ramón Benito que m’ha preguntat per la meva lessió. Estava pel poble i ha vingut al pavelló en saber que hi havia un partit amistós de miniFem. Hi era amb la seva família i la seva nena petita que esperem que aviat es posi els patins!

El partit ha sigut un petit entrenament. Les noies del Tordera tot i sent molt petites ho han fet d’allò més bé i sobretot amb moltes ganes.
Una tarda entretinguda de hoquei on al final ens hem fet fotos tots dos equips junts.
En quant aconsegueixi les fotos us les penjo al bloc !!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>