Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Dijous me’l treuen!

La setmana passada em van enguixar el peu. Però per sort sembla ser que seràn pocs dies.
Després que semblés que estava recuperada, caminant tranquil.lament pel carrer vaig sentir ‘clac’ i una petita rotura a un metacarpi és el resultat.

Avui em jugat contra el Castellar i em perdut per un contundent 12-4. Aquesta tarda a les 19:00 tenim l’últim partit de la temporada amb les nenes, contra el Bigues i Riells. Un partit difícil on espero que les meves companyes facin un bon paper. La Gina juga abans amb el seu equip del Sant Just i segurament arribarà a la segona part.

Molta sort!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>