Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Un altre cop sobre rodes!!

Bona nit,

Aquesta ha sigut una gran setmana. Després de les bones notícies del metge la setmana pasada, avui dijous ja porto dos dies entrenant. Encara tinc algunes molesties, però no son del mal que em vaig fer. Em fa mal a un altre lloc i la Carol diu que es normal després de un mes i mig caminant amb crosses.

Avui al vespre hem sortit a fer un volt. El Marc i jo patinant, i el Sergi corrent. Hem fet prop de 8 quilómetres i hem arribat fins a la Universitat Autònoma i em passat al costat del Sincrotró, que es un accelerador de partícules que hi ha a Cerdanyola.

Si demà a l’entreno tot va bé, potser puc jugar ja alguns minuts al partit del dissabte contra el Cerdanyola.
El Harry està mirant també d’organitzar un amistós el diumenge contra un nou equip minifem a Tordera.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>