Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri Equilibri

Visita al metge i bones notícies!!

Bona tarda,

Aquest matí hem anat a veure al metge. En arribar m’ha començat a moure el peu per veure com el tenia i tot semblava correcte aixi que m’ha dit que deixés les crosses i em posses a caminar per la consulta.

Primer amb molta por i coixejant però en quan he perdut la por he començat a caminar be i pràcticament sense tenir mal. El resultat ha sigut que ha dit que no torni a agafar les crosses i el millor de tot que la setmana vinent puc començar a posar-me els patins!!! Amb calma, que no faci el mateix entreno que la resta pero que ara necesito recuperar forces al peu i tornar a moure’l normalment.

Per la tarda tenia sessió de fisio i el Sergi ha fet unes fotos per a que pogueu veure com son les meves tardes des de fa quinze dies.

Les noies que em porten al centre de rehabilitació son la Carol, la Tania i la Silvia. En arribar primer una mica de ultrasons, això consisteix en ficar el peu en aigua i ficar un aparell allà durant 10 minuts.

Acabat això m’estiro a una llitera i faig un parell d’exercicis que m’han ensenyat d’estiraments, un amb un llençòl i l’altre creuant les cames i movent-me el peu. Els dimarts i els dijous la Carol s’asseu uns 10 minuts amb mi i em mou el peu per veure com progressa tot.

Avui, com que el metge ha dit que ja podia recolzar hem començat amb els exercicis de caminar. La Carol m’ha ensenyat tres que he estat fent durant una estoneta. Caminar amb un peu davant de l’altre, doblegar la punta i el taló, i posarme de puntetes.

Ja per acabar faig una mica d’exercicis d’equilibri i flexibilitat i aixi acabo la sessió de cada dia.

Tinc unes ganes terribles de tornar a patinar i ara si que ja queda poc de veritat!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>