Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

CP Vilanova 2 – 4 miniFEM Martinenc

Una bona matinada en diumenge per donar suport a l’equip contra el Vilanova.

El pabelló, les emblemàtiques Cassernes de Vilanova. El rival, el miniFem del CP Vilanova.

Comença el partit després d’un bon escalfament i amb bones sensacions que no triguen en reflexar-se a la pista. Fí de la primera part i guanyem per 0-2, amb gols de la Gina i de la Eva.

Segona part i als pocs minuts ens posem 0-3 amb un altre gol de la Gina. El Vilanova comença a apretar i ens fa el seu primer gol (1-3). Molta pressió i quan l’equip rival disputava els seus minuts més intensos la Sara marca un fantàstic gol en un contratac quan ja tots pensàvem que no tindria angle pel xut.

A tres minuts per l’acabament el Vilanova ens fa el 2-4 amb el que arribem al final del partit. Partidàs de les jugadores i d’una Berta Canal que ho para absolutament tot!

Gran detall de les meves companyes al venir fins a la banqueta a dedicar-me cada un dels gols que han fet i per la dedicatòria durant el crit a l’acabament.

Gràcies! Ja queda poc per tornar a jugar…

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>