Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Ramón Benito

Bon dia,

El passat divendres 16 vam tenir un convidat especial als entrenaments del club. En Ramón Benito (http://es.wikipedia.org/wiki/Ramón_Benito), ara entrenador del C.H. Blanes i exjugador de Hoquei amb un palmarés que no s’acaba mai.

Aprofitant que el Marc, el meu germà petit, tenia entrenament, vam trepitjar pista i després de xerrar una estoneta amb el Ramón i el Harry ens vam fer una foto totes les noies del miniFem que hi erem per alla.

També el meu germà va tenir la seva foto amb el Ramón.

Us deixo l’enllaç a la pàgina del campus que organitza el Ramón Benito aquest estiu a Breda, http://www.oktitans.oktitans.com/campus/

La rehabilitació continua i a cada sessió de fisio el peu es mou millor. Amb una mica de sort en dues setmanes podré tornar a posar-me els patins!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>