Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

Reus Deportiu 2 – 2 Minifem Martinenc

Bon dia,

Ja van dues setmanes amb crosses, fent bondat i sense recolzar el peu. Demà començo la fisio i espero que aviat pugui tornar a posar-me els patins. Per cert, el diagnòstic final ha sigut esquinç al tormell i tres edemes ossis.

Tot i això, aquest cap de setmana teniem partits tant amb el Benjami com amb el miniFem. Diumenge al matí, al pavelló del Guinardó contra el HC Castellar. Com que no puc jugar, el Sergi em busca altres feines i vaig estar portant el crono durant tota la segona part. Un bon partit on al final ens vam relaxar molt deixant escapar un partit que com a mínim es podia haver empatat.

En acabar vam agafar el cotxe i directes cap a Reus, ja que jugava el miniFem contra el primer classificat del grup. Un partit molt complicat a priori on les meves amigues van jugar en el que per tots ha sigut el millor partit de la temporada. Empat a dos, però amb nervis fins l’últim segon on qualsevol dels dos equips s’hauria pogut emportat els tres punts.

Gracies al Pau de Hoqueibasefemení aquí us deixo una foto que em va fer mentre escoltava les indicacions que el Harry donava a les jugadores.

2 Comments

  1. Arantxa
    Posted 6 març ’12 at 16:38 | #

    joooooooooooooooo kina carona de pena!!!!! ànim, k keda menys!!!!!!

  2. Ainhoa
    Posted 6 març ’12 at 16:40 | #

    Guapa!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>