Premis Blocs Catalunya 2012
© 2012 Neri

harrymora.com

Bona tarda,

Això vol ser un petit homenatge al que ha sigut entrenador de Nerea des de fa uns anys. Primer com a prebenjami i aquests dos ultims anys com a minifem.

Ell és el Harry Mora, que estrena web pròpia i el podeu seguir a http://www.harrymora.com

 

Harry Mauricio Mora Tapiero

Neix a Bogotá, Colombia,  un dimarts 28 d’Octubre de 1975.

De ben petit, la seva mare Cristina Tapiero i sobretot el seu pare Pablo Mora, l’introdueix junt al seu germà Javier, en el món del Hoquei.

Durant la seva infantessa i adolescència juga a clubs de Bogotá, com el Centauros Hoquei Club, participant en nombrosos campionats i mundials amb la selecció de Colombia, sempre al costat del seu germa Javier.

Campeonato Nacional Copa Colombia, Medellín, Julio 2001, CAMPEONES.

Durant la setmana santa del 2008 viatja a Barcelona amb una intenció molt clara, convertir-se en un professional del Hoquei Patins al lloc on es juga el millor Hoquei Patins del món, Catalunya.

Una beca de la Federació Catalana de Patinatge li obre les portes i sense perdre el temps es converteix en arbitre federat, començant a exercir cada cap de setmana. Primer prebenjamins i benjamins, pujant ràpidament de categoria fins arribar al crono del mític pavelló Blaugrana a l’Ok lliga, màxima categoria de l’esport.

Aquest moment coincideix amb l’inici com entrenador a un club de la ciutat de Barcelona, el FC Martinenc, on comença entrenant l’equip de prebenjamins on juga la Nerea, justament acabada d’arribar des del Cerdanyola HC.

El seu amor cap a aquest esport el porta a no conformar-se i al Juliol de 2010 es converteix en entrenador per la Federació Catalana de Patinatge, sent així, l’únic colombià en posessió dels dos títols oficials de la Fecapa, arbitre i entrenador.

Durant l’Agost de 2010, és designat com entrenador de la selecció de Costa Rica, competint a la Copa Amèrica disputada a Vic.

Un parell d’anys com entrenador del prebenjami i junt amb un canvi en la coordinació del FC Martinenc, el posen a la direcció d’un nou equip just acabat de formar, el minifem del Martinenc. Compagina aquesta nova tasca amb la d’entrenador de la escola del club, on els més petits el converteixen en un ferm referent.

Empeny, bons entrenaments, millorant la tècnica, cuidant la motivació i implicant-se al màxim amb les seves noies tant a dins com a fora de pista, fa que en el primer any de formació de l’equip, acabin convertint-se en el quart classificat al Campionat de Catalunya 2010-2011.

Un any fantàstic ple d’èxits on el Harry i la seva companya, la Liliana, arribada també des de Colombia, s’han convertit ja en una part de la meva família.

El minifem continua i la pressió per a que el Harry continui con entrenador arriba de tot arreu. Les pròpies jugadores per un costat i els pares per l’altre, encantats amb la relació i dedicació del Harry, fan que el club decideixi designar-ho com entrenador un any mes… l’entrenador més estimat.

Just acaba de començar la temporada i un nou éxit es tradueix en un quart lloc a la Copa Catalunya cel.lebrada a les instal.lacions del Cerdanyola HC.

La temporada continua i esdevè molt complicada, el nombre d’equips femenins continua creixent cada any i la competitivitat es altisima. La resta… la història dirà, i nosaltres intentarem anar escribint-la en aquest bloc.

Moltes gràcies Harry, per absolutament TOT !!!!

 

Harry i Gaby Cairo.

 

2 Comments

  1. Nhoa
    Posted 24 febr. ’12 at 7:52 | #

    Ese Harry como mola se merece una OLA! UEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

  2. Posted 24 febr. ’12 at 18:24 | #

    jajajaja el harry

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>