Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

De nou… Quartes de Catalunya!!!

Dilluns de resaca… Ja ha passat el cap de setmana en el que es disputàven les finals de la IV Copa de la Lliga a Cerdanyola i l’equip MiniFEM del Martinenc ha tornat a quedar quartes de Catalunya a la seva categoría.

Aquesta vegada a les eliminatòries hi havia sis equips enlloc dels quatre de l’any passat. El nostre primer rival va ser l’equip que ha quedat campió d’aquesta IV Lliga de la Copa, el Reus Deportiu, un equip molt sòlid amb tres jugadores que destacàven sobre la resta. Això i que les nostres noies no van acabar d’entrar en el partit fins a la meitat de la segona part va acabar amb un contundent 10-2 a favor de les noies de Reus.

El segon partit del dissabte seria contra el Bigues i Riells A. Havíem de guanyar-lo si o si, si voliem optar a jugar les finals del diumenge. Les nostres noies amb la lliço apressa van sortir molt concentrades i van sentenciar amb un 8-1 que ens donava la plaça per jugar al dia següent pel tercer i quart lloc.

La resta del dia el vam passar entre casa nostra, que seria el centre de descans i relaxació durant el cap de setmana, el retrobament amb amics i coneguts com la Gemma Soler (jugadora l’any passat del miniFEM i que aquest any juga al Fem16 amb el Sferic), i veient partits de la resta de categories femenines.

El diumenge ens jugàvem la tercera i quarta plaça amb el Mataró, un vell conegut al que mai hem aconseguit guanyar i aquesta vegada es va repetir. El partit va ser molt mes igualat que altres vegades, però elles van tenir molt més encert de cara a porteria. Dos gols a la primera part i cap a la segona va deixar un marcador definitiu de 2-0 pel Mataró. Les sensacions van ser molt bones i sense decepcions ja que les nostres noies van jugar de tu a tu contra un molt bon rival.

Ja per la tarda, cloenda i entrega de trofeus, otorgant-nos un mes que merescut quart lloc de la categoria miniFEM de la IV Lliga de la Copa.

 

FELICITATS NENES!!!!!

 

 

2 Comments

  1. Arantxa
    Posted 17 oct. ’11 at 8:30 | #

    Moltes felicitats!!!!

  2. Posted 17 oct. ’11 at 18:06 | #

    Moooltes felicitats a totes i tots!!!!

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>