Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

IV Copa de la Lliga Femenina

Bona tarda,

El passat dissabte vam anar a casa de l’Olesa de Montserrat, d’on ens vàrem emportar el partit amb un 2-5. Aquesta victòria,  junt amb la del cap de setmana del 2 d’Octubre contra el Castellet (7-0), ens dóna la classificació matemàtica per les finals de la IV Copa de la Lliga Femenina.

El diumenge, no cansats encara de Hoquei, vam fer un dinar d’equip a Cerdanyola i vam acabar el cap de setmana amb els patins posats, nenes, pares, mares i fins i tot germans!

No hi havia dates encara per les finals, però ahir nit vàrem rebre un mail de la nostra delegada on ens donava la notícia que serien abans de l’esperat. El proper cap de setmana, 15 i 16 d’Octubre, es celebraran ben a prop de casa, al pavelló municipal de Can Xarau, seu del Cerdanyola CH, club que ens porta molts records ja que va ser on va començar a patinar la Nerea.

Us deixo un parell de fotos que vam fer a Olesa, alguna de la tarda del diumenge i el cartell de la IV Copa de la Lliga Femenina, al qual han posat a la Nerea en portada junt a una jugadora del Sferic de Terrassa.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>