Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Primer cap de setmana de partits… RODÓ!!!

 

Bon dia,

Amb el cap de setmana que just acaba de finalitzar donem per començada la temporada 2011-2012.

Per començar dissabte ens estrenàvem amb els Benjamins amb una visita al Maresme, el nostre rival, el Vilassar de Mar.

L’equip al complert format per l’Alexei a la porteria, la Txell, l’Oriol, en Lluc, el Martí, l’Eduard, l’Alejandro, la Nerea i com a reforç per l’ocasió el David. A diferència de l’amistós que vam disputar amb el Corbera, aquesta vegada l’equip ha sigut això, un equip. Ordenat, engrescat i amb ganes ha sabut resoldre el partit amb comoditat tot i relaxant-se una mica quan ja es veien guanyadors. Un 2-5 que ens deixa un bon gust de boca a tots i ens fa agafar amb força aquest inici de temporada.

Arribem al diumenge, i a primera hora del matí partit amb el MiniFem de la Copa de Lliga contra el Sant Vicenç de Castellet. L’equip quasi al complert malgrat l’absència de la Sara, amb la Berta Canal a la porteria, l’Aitana, la Berta Fàbregas, l’Eva, la Txell, la Cèlia, la Nerea i l’última incorporació, la Gina. Partit no gens complicat que ens ha servit per que les nenes es coneguin  a pista. La unió ha sigut perfecte a l’igual que l’entesa i la complicitat entre totes donant un rotund resultat de 7-0 que ens situa al primer lloc de la classificació.

Per acabar, el diumenge al vespre, mig hora abans del partit que enfrontava el primer equip del Martinenc amb l’Arenys de Munt s’ha fet la presentació de la temporada 2011-2012 de la secció de Hoquei del Martinenc.

I ja per últim i tancar el cap de setmana, el primer equip ha sentenciat amb un 8-0 un cap de setmana perfecte, amb dos gols del nostre entrenador Benjamí, l’Iu Serrano, que per cert, ha fet un partidàs!!

 

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>