Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Calendari de la temporada 2011/2012

Bon dia,

El passat dissabte 30 de Juliol es va fer a la Federació el sorteig d’equips per la temporada 2011/2012.

Aquesta temporada jugaré al Benjami B i al MiniFem.

En quant al Benjami B serem l’Alexei, el Ricardo, l’Alejandro i jo mateixa, i com a noves incorporacions tindrem l’Oriol, el Lluc, el Martí, l’Eduard i el David. El nostre entrenador serà l’Iu. El nostre grup es el Benjami 13.

En quant al MiniFem, aquest any per edat ens ha deixa’t la Gemma (que li dessitjo molta sort a Fem16 de l’Sferic !!!!), però tenim noves incorporacions que aviat presentaré. El nostre grup és el miniFem 1 i el nostre entrenador continuarà sent el Harry.

Bon estiu!

 

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>