Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Veterans Barça – “Veterans” Martinenc

Aquesta tarda-nit s’ha celebrat al Palau Blaugrana un partit amistós entre l’equip de veterans del F.C. Barcelona i una selecció de pares/entrenadors del Martinenc.

El partit ha estat divertit però amb una clara diferència cap als ex-jugadors del Barça, que l’han dominat en tot moment. Cosa bastant lògica pensant que entre els jugadors hi havia noms com Gaby Cairo, Joan Torner, Héctor Venteo, Xavi Segarra, Toni Rovira, Lluis Segarra, Sergi Macià i Tino Martinez.

Entre els “nostres” estava el Harry, el Jordi Masdeu i d’altres pares (no concec els noms) que han suat la samarreta (i molt) fins el final.

Durant el partit les Bertes i jo hem aconseguit els autògrafs de tots els jugadors del Barcelona i hem passat una estona d’allò més divertida.

 

2 Comments

 1. Jordi
  Posted 24 ag. ’11 at 15:27 | #

  Primer de tot felicitar-te per la web, molt divertida.
  Deixa’m ajudar-te a posar nom als Fistrus Veterans, que varem començar el primer any com un grup de pares de nens del Martinenc i ara som una colla d’amics que cada dia es va fent més gran i que cada dijous juguem a l’hora que hem aconseguit pista (d’11 a 12 de la nit) i no tenim cap intenció de deixar-ho fins als 70 o 80 anys com a mínim.
  Anem per feina. En el partit erem en Xavi Gonzalez i l’Oriol Parent de porters i com a jugadors en xavi Vallvé, en Jordi Val, en Harry mora, en Jordi i David Salvatierra, l’Edu Guardia, en Juan Carlos i com entrenadors en Toni Orrit i en Javi Torres, amb l’entrenador ajudant Joan Carles Riera. I crec que no falta ningú més, si majoria de públic assistent animant als Fistrus. A la llista podriem ser molts més, però aquest cop erem els Fistrus més antics.
  Res, ja veus si et queden anys d’hoquei. Disfruta’l.

 2. Jordi
  Posted 24 ag. ’11 at 15:28 | #

  Per cert, si haguessin volgut, ens en claven 40…..

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>