Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

IV Torneo Internacional Virgen de Europa

Font: Felip Adrià

Com el Barça, triomfant a Madrid.

Un equip de prebenjamins del Martinenc ha triomfat aquest cap de setmana a Madrid. Quatre nens (Alejandro,Alexei, Oriol i Ricardo),  i una nena (Nerea) han fet una gran demostració del hoquei que poden fer.

Van anar al IV Torneo  Internacional Virgen de Europa i van arrasar:

Coimbra (Portugal):   1 – Martinenc:  11

Virgen de Europa A:  2 – Martinenc:  12

Virgen de Europa B:  1 – Martinenc:    7

 

I això que el Harry els va frenar, amb molt bon encert. Es tractava de jugar el millor possible, però no d’humiliar, cosa que altres equips amb els que hem jugat no saben fer (segur que tots els del Martinenc en tenim experiències  d’aquestes).

Pares, mares, entrenadors, jugadors/es i arbitres de Madrid estaven al·lucinats amb el nostre equip. Eren cinc, sense cap reserva, havien dormit poc, passejat per Madrid tot el matí, i així i tot no paraven, anaven a tot i estaven a tot arreu.

Crec que tothom va disfrutar, tant nosaltres com els contraris, et deien i senties uns comentaris que com a pares i mares et feien caure la bava, com “cómo patinan!, cómo juegan!, y eso que son cuatro en pista y sin recambio!”.

Felicitats a tots i, en especial, al Harry que els va dirigir i els va fer entendre el que és jugar gaudint i sense “machacar” el contrari. Han que formar-se en un esport però a la vegada aprendre unes normes ètiques que els formaran millor com a persones.

Molt bona experiència.

 

P.D.

Com que amb els 3 partits del torneig no en van tenir prou, després de descansar uns escassos 5 minuts, sant tornem-hi! Van fer un amistós amb un equip de Benjamins que, tal com vam saber desprès, eren els campions de la Comunitat de Madrid. El Martinenc va perdre 7 a 4, però va ser un partit molt disputat i molt emocionant, malgrat que l’ àrbitre era una mica casolà (és a dir, que escombrava una mica cap a casa).

 

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>