Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Classificades !!!

Fuente: F.C. Martinenc

MINIFEM 7-4 DEPORTIU REUS

Diumenge 1 de maig des-de el nostre pavelló esperem l’arribada del Reus. Després de dos jornades sense sumar punts avui ens toca no tornar a “patinar”. Partit molt important en que ens juguem el pas a les semifinals. Preparats per l’ocasió la nostre afició be disposada a donar-ho tot per animar l’e equip. Una trompeta i un gran timbal seran els encarregats crear l’ambient adequat.

Així que l’àrbitre xiula el començament del partit ,totes les jugadores surten amb moltes ganes i en poc temps les de casa estrenen el marcador. A pocs minuts el Reus iguala el resultat. Jugades per part dels dos equips atacs i contraatacs de manera frenètica fan pujar les revolucions dels nostres cors i a ritme de timbal tornaríem a avançar-nos 2-1. Sense trega el rival continua atacant i torna a marcar 2-2.Resposta immediata de les nostres mini-fems que tornen a passar al davant 3-2. Els patins ja treuen foc, avui és un no parar i un altre més 4-2, 4-3 i 5-3, per fi mitja part.

Pasem a la segona i el Reus torna a retallar distancia 5-4 però les de casa tenen la lliçó ben apresa i no volen deixar escapar els tres punts que les portarien a les “semis”.Els atacs continuen contra la porteria contraria tot i que el rival no ens ho posa fàcil, els últims esforços per part de tot l’equip faran que el partit acabi amb el marcador 7-4 a favor del Martinenc.A un partit per acabar la lliga ja estem classificats!!!!

Felicitem a tot l’equip i agraïm el suport dels nostres seguidors

MINIFEM: Aitana, Eva, Sara, Gemma, Nerea, Berta Canal i Berta Fàbregas

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>