Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Dia de Hoquei a Cerdanyola

Després del segon dia de tecnificació a Cornellà, l’Ainhoa organitza en un tres i no res un dia de hoquei a Cerdanyola. Dit i fet, el dijous de setmana santa la Sara, la Gemma, la Berta (portera) i jo mateixa ens trobem a la pista del Cerdanyola per fer un entrenament extra amb el Harry.

La sorpresa la posen els pares, la Susana i el Sergi amb patins, el Cesc amb la equipació de porter de la Berta i la resta de pares sticks en mà. Fins i tot els dos germans petits de la Sara i la Nerea, el Martí i el Marc, trepitjen pista durant una bona estona amb els patins als peus.

Pasem tot el matí fent partidets i després de dinar tots uns pollastres a casa tornem a per mes Hoquei per la tarda.

Un dia complet de hoquei i molt divertit!

One Comment

  1. Arantxa
    Posted 23 maig ’11 at 8:28 | #

    totes amb les bosses i els sticks i en Marc amb la moto jejeje

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>