Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Vilanova 7 – 4 Martinenc

Comencen les vacances de Setmana Santa i hem de jugar un partit atrassat a les Cassernes de Vilanova.

L’equip contrari molt entonat i amb noies que treien més d’un cap a la majoria de les nostres. Amb un inici accidentat aconseguim igualar el marcador a 2 gols, però just abans d’anar-nos al descans dos gols en contra cauen com un jerro d’aigua freda deixant el marcador 4-2.

Reanudat el partit i encara sense entrar en joc les noies del Vilanova s’encarreguen d’augmentar el marge al marcador. Tot i així les nostres noies apreten una mica per deixar un marcador definitiu de 7-4.

Una derrota que deixa clar que quan no aconseguim centrar-nos en el partit no hi ha res a fer. Millor deixar passar els dies de festa per agafar de nou el ritme de competició.

Només resten dos partits per saber si podrem ser al Campionat de Catalunya…

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>