Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Remuntada

BIGUES I RIELLS 7-6 MINIFEM

Avui tocava Bigues, amb aquest resultat que obra la crónica qualsevol pot pensar que ha estat un partit ben igualat. Doncs bé amb una primera part on les del Bigues han tingut el control i   han ben aprofitat totes  les oportunitats acaba el primer temps amb un marcador de 6-1 en contra.

A les grades ho hem viscut intensament i en cap moment hem deixat de donar suport al nostre equip animant-les com mai, però no ha estat suficient. Inici de la segona, les paraules màgiques del nostre entrenador al vestidor fan que surtin a la pista disposades a no conformar-se amb el resultat i així ès com comença l´espectacular remuntada, 6-2, 6-3, 6-4, 6-5… per moments semblava que es podia aconseguir el que era impensable .Un penal en contra fa pujar-ne un més per el Bigues, 7-5 això ens ho posa encara més complicat, tot i així continua la lluita de les martinenques i en marquen un altre 7-6. A pocs segons d’acabar, un últim contraatac torna a col·locar la bola davant la porteria contraria, últim segon d’infart la bola es passeja per davant de la porteria i l’àrbit  assenyala el final del partit, no ha estat possible.

Convocades: Gemma,Aitana,Sara,Nerea,Berta Canal i Berta Fàbregas. Agraïm a l’Eva la seva assistència  tot i que no ha pogut jugar per lesió  ha estat al costat del seu equip.

Força Minifem

Font: www.fcmartinenc.cat

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>