Premis Blocs Catalunya 2012
© 2011 Neri

Partit excel.lent

Mataró 3-2 FC Martinenc (miniFEM)

Segon partit de l´any, tot i que venin d´un 10-0 a favor amb el Palau la setmana pasada, avui tornen a tocar de patins al terra. El  rival és primer de grup i encara no han perdut cap partit, les nostres recorden els 9 que ens van clavar a la primera volta.

Comença el partit i a pocs minuts s’avança el Mataró amb el primer gol. Res no afecta a les nostres que continuen el joc de manera ordenada i amb una tàctica defensiva que anul·la totes les jugades del contrari. Poc a poc i amb molta cura apareixen les arribades a la porteria de les locals de moment sense fortuna però la confiança i seguretat que transmeten en las seves jugades aviat ens donaran una alegria. Dit i beneït, la Gemma iguala el marcador i ara sí que torna a girar la truita. El partit ja agafa ritme, jugades, anades i tornades, xuts, tots dos equips volen guayar, arribant al final de la primera 1-1.

Inici de la segona amb més intensitat però sense deixar de pensar amb el rival que tenen davant,, no perden la calma i continuen amb el seu joc calcat de la primera part. Les del Mataró no estan disposades a deixar escapar el triomf i  es tornen a posar pel davant minuts més tard. Aquí no passa res i la Nerea torna deixar les coses com estaven amb un extraordinari gol, 2-2. A pocs minuts del final marca el Mataró , tot i que les nostres ho intenten ja no els hi queda temps per aconseguir l’empat.

Final del partit  3-2.

Felicitats, Gemma, Sara, Aitana, Eva, Nerea i a les dues Bertas avui heu demostrat que sou un gran equip amb una evolució extraodinària.

Salut i hoquei,

Font: www.fcmartinenc.cat

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>